Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Eagle Media Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Emitatoare radio si tv cu sisteme radiante si procesoare
1 lei
Brand
Elettronika
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Elettronika Italia ofera o gama completa de echipamente pentru transmiterea si transportul semnalelor radio si tv in sistem analog si DIGITAL.

Distribuitorul autorizat pentru Romania si Bulgaria este EAGLE MEDIA SRL. Oferta se extinde de la dispozitive individuale la sisteme complete de putere mare. Se acorda asistenta si suport pre si post-vânzare.

Toate produsele Elettronika sunt garantate 24 de luni de la momentul achizitionarii, asistenta tehnica, distribuitorul fiind aprovizionat cu piese de schimb. Echipamentele Elettronika sunt testate riguros cu ajutorul instrumentatiei de laborator profesionale, respectând standardele de control al calitatii ISO-9001.

Elettronika ofera o gama completa de accesorii pentru transmitatoarele Radio si TV, incluzând mai multe sisteme de RF pentru schimbarea frecventei de baza, precum si o varietate de echipamente si accesorii pentru controlul de la distanta a sistemelor.

Echipamentele Elettronika sunt la ora actuala folosite de o gama larga de clienti mondiali, aceasta garantând cea mai buna performanta de operare în diverse conditii de mediu.

Vizitati adresa www.eaglemedia.ro pentru detalii sau unul din agentii de vanzari la 0723.427002
Din Gura in Gura